Ananascrumble met kokos en limoen
bewaar
bewaar

Ananascrumble met kokos en limoen

Kruimeltaart met ananas = verwarmend nagerecht met een tropische touch.

15 min. bereiden / 35 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Doe ondertussen de bloem, 100 g suiker (per 6 personen) en de geraspte kokos in een kom

Snijd de boter in blokjes, voeg toe en wrijf het mengsel met je handen tot een kruimeldeeg.

Doe de ananasstukjes in de ovenschaal. Rasp de limoenschil erboven. Halveer de limoen en pers het sap van een halve vrucht boven de ananas uit.

Voeg de rest van de suiker toe en schep om.

Verdeel het kruimeldeeg erover en bak de crumble in de oven in ca. 35 min. goudbruin en gaar.

Schep de ananascrumble aan tafel op borden of in schaaltjes en schep er wat crème fraîche op.

variatietipIn plaats van ananas kun je ook andere varianten van AH Doosjevol diepvriesfruit gebruiken.

Ananascrumble met kokos en limoen

Instructievideo - 00:29 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ananascrumble met kokos en limoen

Kruimeltaart met ananas = verwarmend nagerecht met een tropische touch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig