Kokos-fruitcake
bewaar
bewaar

Kokos-fruitcake

Een echte tropische verrassing.

15 min. bereiden / 50 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de basterdsuiker los met de eieren en zout. Roer de boter er goed door. Rasp de oranje schil van de sinaasappel.

Zeef de bloem. Meng de bloem, het bakpoeder, de kokos, ananas en rasp door het eimengsel tot je een mooi, romig beslag hebt. Schep het beslag in de cakevorm en bak in het midden van de oven in ca. 50 min. goudbruin en gaar.

Controleer met de satéprikker op gaarheid. Prik de satéprikker in het midden van de cake. Komt deze er schoon uit, dan is de cake gaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kokos-fruitcake

Een echte tropische verrassing.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig