Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
bewaar
bewaar

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie

Een romige toplasagne voor visliefhebbers.

20 min. bereiden / 45 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Laat de kabeljauwfilets ontdooien.

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Dep de kabeljauwfilets droog, bestrooi met peper en snijd in stukken van 2 cm. Meng met de zalmblokjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en laat de spinazie in delen in 5 min. slinken op laag vuur.

Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg de kookroom en dille toe aan de spinazie en laat 1 min. koken. Neem van het vuur en pureer met de staafmixer.

Bedek de ovenschaal met ⅓ van de spinazie-dillesaus, ⅓ van de lasagnebladen, ⅓ van de zeekraal en ⅓ van de kabeljauw. Maak zo nog 2 lagen. Bedek de laatste laag met geitenkaas. Bak de lasagne in de oven in ca. 45 min. gaar.

serveertipBewaar wat zeekraal en garneer de lasagne vlak voor het serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie

Een romige toplasagne voor visliefhebbers.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig