Pasta met zalm, spinazie en asperges
bewaar
bewaar

Pasta met zalm, spinazie en asperges

Snelle (lente)pasta vol zalmroze en fris groen.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd ze in stukken van 3 cm en kook 4 min. in water met zout. Spoel af onder koud stromend water.

Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

Verwarm ondertussen de pastasaus op middelhoog vuur in een hapjespan of wok. Voeg de aspergestukjes, pasta en spinazie toe en verwarm al omscheppend. De spinazie hoeft niet helemaal geslonken te zijn. Bestrooi met de zalm en (versgemalen) zwarte peper.

Pasta met zalm, spinazie en asperges

Instructievideo - 02:45 min.

Blancheren

Instructievideo - 01:00 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met zalm, spinazie en asperges

Snelle (lente)pasta vol zalmroze en fris groen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig