Pasta met zalm, spinazie en asperges
Snelle (lente)pasta vol zalmroze en fris groen.
Aan de slag
Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd ze in stukken van 3 cm en kook 4 min. in water met zout. Spoel af onder koud stromend water.
Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Verwarm ondertussen de pastasaus op middelhoog vuur in een hapjespan of wok. Voeg de aspergestukjes, pasta en spinazie toe en verwarm al omscheppend. De spinazie hoeft niet helemaal geslonken te zijn. Bestrooi met de zalm en (versgemalen) zwarte peper.
Pasta met zalm, spinazie en asperges
Instructievideo - 02:45 min.
Blancheren
Instructievideo - 01:00 min.
Pasta met zalm, spinazie en asperges
Snelle (lente)pasta vol zalmroze en fris groen.
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd ze in stukken van 3 cm en kook 4 min. in water met zout. Spoel af onder koud stromend water.
Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Verwarm ondertussen de pastasaus op middelhoog vuur in een hapjespan of wok. Voeg de aspergestukjes, pasta en spinazie toe en verwarm al omscheppend. De spinazie hoeft niet helemaal geslonken te zijn. Bestrooi met de zalm en (versgemalen) zwarte peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g verse groene asperges
300 g pappardelle
225 g verse pastasaus spinazie-ricotta
300 g verse spinazie
150 g gerookte zalmblokjes