Broccoli-spinaziesoep en toast met kip en avocado
Soep met brood wordt zo wel heel bijzonder.
Aan de slag
Bereid de pureersoep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de grillpan en besprenkel de kiphaasjes met de olie. Gril de kiphaasjes in 6 min. gaar. Keer regelmatig.
Halveer ondertussen de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe in een kom. Prak fijn met een vork. Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd fijn. Meng door de avocado en breng op smaak met peper.
Neem de kip uit de grillpan en gril de sneetjes brood in dezelfde pan 3 min. Keer halverwege. Snijd de kiphaasjes in plakjes. Beleg het gegrilde brood met de avocado en de kip en serveer bij de soep.
Broccoli-spinaziesoep en toast met kip en avocado
Soep met brood wordt zo wel heel bijzonder.
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de pureersoep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de grillpan en besprenkel de kiphaasjes met de olie. Gril de kiphaasjes in 6 min. gaar. Keer regelmatig.
Halveer ondertussen de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe in een kom. Prak fijn met een vork. Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd fijn. Meng door de avocado en breng op smaak met peper.
Neem de kip uit de grillpan en gril de sneetjes brood in dezelfde pan 3 min. Keer halverwege. Snijd de kiphaasjes in plakjes. Beleg het gegrilde brood met de avocado en de kip en serveer bij de soep.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g verse pureersoep broccoli-spinazie in beker
4 scharrelkiphaasjes
½ el zonnebloemolie
1 avocado
2 takjes verse munt
2 sneetjes AH Liefde & Passie volkorenbroden
Dit heb je nodig
grillpan