Fruitig dessert
Sluit je diner eens af met een tropisch toetje. Lekker fris.
Aan de slag
Snijd de schil van de sinaasappels (inclusief het witte deel) eraf, snijd het vruchtvlees in plakken en leg deze dakpansgewijs op de borden.
Snijd de abrikozen in stukjes. Pureer in de blender de mangostukjes met de abrikozen en de kwark. Verdeel dit mengsel over de sinaasappelplakjes.
Hak de pistachenoten grof en strooi samen met de granaatappelpitjes over het gerecht. Serveer direct.
Fruitig dessert
Sluit je diner eens af met een tropisch toetje. Lekker fris.
nagerecht
null personen
225 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de schil van de sinaasappels (inclusief het witte deel) eraf, snijd het vruchtvlees in plakken en leg deze dakpansgewijs op de borden.
Snijd de abrikozen in stukjes. Pureer in de blender de mangostukjes met de abrikozen en de kwark. Verdeel dit mengsel over de sinaasappelplakjes.
Hak de pistachenoten grof en strooi samen met de granaatappelpitjes over het gerecht. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 handsinaasappels
4 gedroogde abrikozen
125 g diepvries mangostukjes
250 g magere kwark
50 g gepelde ongezouten pistachenoten
50 g zongerijpte granaatappelpitjes
Dit heb je nodig
blender