Frambozen-kwarktrifle
bewaar
bewaar

Frambozen-kwarktrifle

Je dag lekker luxe beginnen? Maak deze trifle met knapperige pistachenoten en fluweelzachte frambozen. Ook geschikt als nagerecht.

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Hak de pistachenoten grof. Doe de koekjes in een plastic zak en knoop deze dicht. Rol met de deegroller de koekjes tot kruimels.

Doe de helft van de frambozen in een kom en prak ze fijn met een vork, meng de koekkruimels erdoor en verdeel gelijkmatig over de bodem van de glazen.

Verdeel de kwark erover en garneer met de rest van de frambozen en pistachenoten.

bereidingstipJe kunt dit gerecht ook in een grote schaal van bijv. Ø 15 cm maken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frambozen-kwarktrifle

Je dag lekker luxe beginnen? Maak deze trifle met knapperige pistachenoten en fluweelzachte frambozen. Ook geschikt als nagerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig