Granola-ontbijtmuffins met kwark en frambozen
Kun je niet kiezen tussen granola of een muffin voor ontbijt? Dit is de oplossing!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Breek de eieren boven een kom en meng samen met de gecondenseerde melk met een mixer in 3 min. luchtig.
Prak de banaan. Spatel de banaan, kaneel, het amandelmeel en de granola door het eimengsel. Doe de cupcakevormpjes in de muffinvorm en verdeel het beslag erover. Bak in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Laat 1 uur afkoelen.
Schep vlak voor serveren op elke muffin 1 el kwark en leg er een framboos op.
Granola-ontbijtmuffins met kwark en frambozen
Kun je niet kiezen tussen granola of een muffin voor ontbijt? Dit is de oplossing!
null porties
335 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Breek de eieren boven een kom en meng samen met de gecondenseerde melk met een mixer in 3 min. luchtig.
Prak de banaan. Spatel de banaan, kaneel, het amandelmeel en de granola door het eimengsel. Doe de cupcakevormpjes in de muffinvorm en verdeel het beslag erover. Bak in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Laat 1 uur afkoelen.
Schep vlak voor serveren op elke muffin 1 el kwark en leg er een framboos op.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eieren
250 ml gecondenseerde melk in blik
1 rijpe banaan
1 tl kaneel
200 g amandelmeel
250 g aardbei kokosnoot granola
200 g volle kwark
150 g verse frambozen
Dit heb je nodig
muffinvorm met 12 holtes
papieren cupcakevormpjes