Magere kwark met volkorenhavervlokkengranola, banaan en frambozen
Granola zelf maken moeilijk? Nee joh, de oven doet het meeste werk!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Hak de noten grof. Doe samen met de havervlokken en kaneel in een kom.
Prak ⅓ van de bananen met een vork en voeg de olijfolie toe. Meng door het havervlokkenmengsel. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 25 min. in de oven. Schep de granola halverwege om. Neem uit de oven en laat afkoelen.
Snijd de rest van de bananen in plakjes. Verdeel de kwark over kommen en verdeel de granola, banaan en frambozen erover.
Magere kwark met volkorenhavervlokkengranola, banaan en frambozen
Granola zelf maken moeilijk? Nee joh, de oven doet het meeste werk!
null personen
390 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Hak de noten grof. Doe samen met de havervlokken en kaneel in een kom.
Prak ⅓ van de bananen met een vork en voeg de olijfolie toe. Meng door het havervlokkenmengsel. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 25 min. in de oven. Schep de granola halverwege om. Neem uit de oven en laat afkoelen.
Snijd de rest van de bananen in plakjes. Verdeel de kwark over kommen en verdeel de granola, banaan en frambozen erover.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g ongebrande ongezouten notenmix
75 g glutenvrij volkorenhavervlokken
1 tl kaneel
3 rijpe bananen
1 el milde olijfolie
800 g vrij van lactose magere kwark
225 g verse frambozen
Dit heb je nodig
bakpapier
bakplaat