Magere kwark met volkorenhavervlokkengranola, banaan en frambozen
bewaar
bewaar

Magere kwark met volkorenhavervlokkengranola, banaan en frambozen

Granola zelf maken moeilijk? Nee joh, de oven doet het meeste werk!

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Hak de noten grof. Doe samen met de havervlokken en kaneel in een kom.

Prak ⅓ van de bananen met een vork en voeg de olijfolie toe. Meng door het havervlokkenmengsel. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 25 min. in de oven. Schep de granola halverwege om. Neem uit de oven en laat afkoelen.

Snijd de rest van de bananen in plakjes. Verdeel de kwark over kommen en verdeel de granola, banaan en frambozen erover.

bereidingstipMaak een dubbele hoeveelheid granola en bewaar maximaal 5 dagen in een goed afgesloten trommel of glazen pot met deksel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Magere kwark met volkorenhavervlokkengranola, banaan en frambozen

Granola zelf maken moeilijk? Nee joh, de oven doet het meeste werk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig