Blauwe-bessenkwark
Dit powerontbijtje kun je óók als nagerecht serveren.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin. Schenk de helft van de honing erbij en bak al omscheppend nog 2 min.
Snijd de helft van de munt in dunne reepjes. Verdeel de kwark over 4 kommen en roer de munt erdoor. Schenk de rest van de honing erover. Verdeel de pistachenoten en blauwe bessen over de kwark. Garneer met de rest van de muntblaadjes.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Blauwe-bessenkwark
Dit powerontbijtje kun je óók als nagerecht serveren.
nagerecht
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin. Schenk de helft van de honing erbij en bak al omscheppend nog 2 min.
Snijd de helft van de munt in dunne reepjes. Verdeel de kwark over 4 kommen en roer de munt erdoor. Schenk de rest van de honing erover. Verdeel de pistachenoten en blauwe bessen over de kwark. Garneer met de rest van de muntblaadjes.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g gepelde pistachenoten
50 ml acaciahoning
4 takjes verse munt
500 g magere kwark
150 g blauwe bessen
Dit heb je nodig
kommetjes (Ø 11 cm)