Watermeloentaart
Tover meloen om tot taart: met kokos en vers fruit. PS: deze taart is vegan.
Aan de slag
Snijd van de onder- en bovenkant van de watermeloen een flinke plak af. Deze worden niet gebruikt. Snijd de schil van de rest van de watermeloen en zet op een platte schaal.
Roer de kokosyochurt los en schep op de bovenkant van de meloen. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de aardbeien.
Verdeel een deel van het fruit over de bovenkant van de taart en leg de rest eromheen. Hak de noten grof en strooi over het fruit. Haal de blaadjes van de takjes munt en garneer de taart met de blaadjes.
Watermeloentaart
Tover meloen om tot taart: met kokos en vers fruit. PS: deze taart is vegan.
nagerecht
null porties
180 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd van de onder- en bovenkant van de watermeloen een flinke plak af. Deze worden niet gebruikt. Snijd de schil van de rest van de watermeloen en zet op een platte schaal.
Roer de kokosyochurt los en schep op de bovenkant van de meloen. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de aardbeien.
Verdeel een deel van het fruit over de bovenkant van de taart en leg de rest eromheen. Hak de noten grof en strooi over het fruit. Haal de blaadjes van de takjes munt en garneer de taart met de blaadjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 watermeloen
300 g koelverse yochurt kokos ongezoet
150 g aardbeien
150 g blauwe bessen
150 g bramen
125 g frambozen
50 g ongezouten pistachenoten
5 g verse munt