Choco-smoothiebowl met frambozen
Een vegan smoothiebowl met chocolade = basically een toetje voor ontbijt.
Aan de slag
Rooster de pistachenoten 2 min. op middelhoog vuur in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord en hak fijn.
Pel de bananen en doe samen met de cacaopoeder, kaneel en yochurt kokos start in de blender en mix tot een smoothie.
Verdeel de smoothie over kommen. Verdeel de rest van de yochurt start over de kommen. Garneer met de verse frambozen en de fijngehakte pistachenoten.
Choco-smoothiebowl met frambozen
Een vegan smoothiebowl met chocolade = basically een toetje voor ontbijt.
null personen
375 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de pistachenoten 2 min. op middelhoog vuur in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord en hak fijn.
Pel de bananen en doe samen met de cacaopoeder, kaneel en yochurt kokos start in de blender en mix tot een smoothie.
Verdeel de smoothie over kommen. Verdeel de rest van de yochurt start over de kommen. Garneer met de verse frambozen en de fijngehakte pistachenoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el gepelde pistachenoten
2 bananen
1 el cacaopoeder
1 tl gemalen kaneel
200 ml koelverse yochurt kokos ongezoet
70 g verse frambozen
Dit heb je nodig
blender