Magere kwark met mangopuree en snelle pangranola
bewaar
bewaar

Magere kwark met mangopuree en snelle pangranola

Hmmm, deze snelle pangranola is nog warm als je 'm eet. Lekker met magere kwark met mangopuree!

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermout 8 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

Hak ondertussen de studentenhaver grof en voeg samen met de salade pittenmix de laatste 2 min. toe aan de havermout (pangranola). Laat de granola op een bord in 5 min. afkoelen tot kamertemperatuur.

Doe ondertussen 50 g magere kwark (per 4 personen) en de ontdooide mangostukjes in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot puree. Verdeel de rest van de kwark en de mangopuree over kommen en bestrooi met de pangranola.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Magere kwark met mangopuree en snelle pangranola

Hmmm, deze snelle pangranola is nog warm als je 'm eet. Lekker met magere kwark met mangopuree!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig