Magere kwark met mangopuree en snelle pangranola
Hmmm, deze snelle pangranola is nog warm als je 'm eet. Lekker met magere kwark met mangopuree!
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermout 8 min. op laag vuur. Roer regelmatig.
Hak ondertussen de studentenhaver grof en voeg samen met de salade pittenmix de laatste 2 min. toe aan de havermout (pangranola). Laat de granola op een bord in 5 min. afkoelen tot kamertemperatuur.
Doe ondertussen 50 g magere kwark (per 4 personen) en de ontdooide mangostukjes in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot puree. Verdeel de rest van de kwark en de mangopuree over kommen en bestrooi met de pangranola.
Magere kwark met mangopuree en snelle pangranola
Hmmm, deze snelle pangranola is nog warm als je 'm eet. Lekker met magere kwark met mangopuree!
null personen
365 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermout 8 min. op laag vuur. Roer regelmatig.
Hak ondertussen de studentenhaver grof en voeg samen met de salade pittenmix de laatste 2 min. toe aan de havermout (pangranola). Laat de granola op een bord in 5 min. afkoelen tot kamertemperatuur.
Doe ondertussen 50 g magere kwark (per 4 personen) en de ontdooide mangostukjes in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot puree. Verdeel de rest van de kwark en de mangopuree over kommen en bestrooi met de pangranola.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ el milde olijfolie
75 g volkoren havermout
50 g studentenhaver
40 g saladepittenmix
800 g magere kwark
250 g diepvries mangostukjes
Dit heb je nodig
staafmixer