Aardappeltorentjes met rozemarijn & parmezaan
Makkelijk én feestelijk! Met deze aardappeltorentjes kan het feest aan tafel beginnen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in zo dun mogelijke plakjes. De kontjes van de aardappelen worden niet gebruikt. Snijd de naaldjes van de rozemarijn fijn.
Meng de aardappelen met de rozemarijn, Parmezaanse kaas, olie, peper en eventueel zout. Maak 3 torentjes van de aardappelplakken per persoon, zet er een prikker in en verdeel over de met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 30 min. gaar.
Aardappeltorentjes met rozemarijn & parmezaan
Makkelijk én feestelijk! Met deze aardappeltorentjes kan het feest aan tafel beginnen.
bijgerecht
null personen
235 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in zo dun mogelijke plakjes. De kontjes van de aardappelen worden niet gebruikt. Snijd de naaldjes van de rozemarijn fijn.
Meng de aardappelen met de rozemarijn, Parmezaanse kaas, olie, peper en eventueel zout. Maak 3 torentjes van de aardappelplakken per persoon, zet er een prikker in en verdeel over de met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 30 min. gaar.
algemeen:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g roodschillige aardappelen
10 g rozemarijn
40 g Parmigiano Reggiano
1 el milde olijfolie