Amandelmeelpannenkoeken met banaan
Ontbijten met pannenkoeken is al een feest, maar het wordt nog beter wanneer je mango en banaan toevoegt.
Aan de slag
Doe de mangostukjes, passievruchtblokjes en het water in een steelpan en verwarm 20 min. op laag vuur tot een fruitspread. Roer regelmatig. Doe de fruitspread in een bakje en laat afkoelen tot gebruik.
Meng het amandelmeel, de banaan en het ei in de blender of keukenmachine tot een glad mengsel.
Verhit de zonnebloemolie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schep met een eetlepel 6 hoopjes beslag in de pan. Bak de pannenkoekjes in ca. 3 min. bruin en gaar aan beide kanten. Draai ze voorzichtig om, het beslag is niet erg stevig.
Serveer met de fruitspread.
Amandelmeelpannenkoeken met banaan
Ontbijten met pannenkoeken is al een feest, maar het wordt nog beter wanneer je mango en banaan toevoegt.
null personen
365 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Doe de mangostukjes, passievruchtblokjes en het water in een steelpan en verwarm 20 min. op laag vuur tot een fruitspread. Roer regelmatig. Doe de fruitspread in een bakje en laat afkoelen tot gebruik.
Meng het amandelmeel, de banaan en het ei in de blender of keukenmachine tot een glad mengsel.
Verhit de zonnebloemolie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schep met een eetlepel 6 hoopjes beslag in de pan. Bak de pannenkoekjes in ca. 3 min. bruin en gaar aan beide kanten. Draai ze voorzichtig om, het beslag is niet erg stevig.
Serveer met de fruitspread.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g diepvries mango stukjes
125 g diepvries passievruchtblokjes
50 ml kraanwater
60 g AH Vrij van gluten amandelmeel
1 banaan
1 middelgroot ei
1 tl AH BASIC zonnebloemolie
Dit heb je nodig
blender of keukenmachine