Bitterkoekjes
Klein maar fijn, deze bitterkoekjes bevatten maar 4 ingrediënten!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Splits de eieren en bewaar het eiwit. Het eigeel wordt niet gebruikt. Meng de eiwitten met het amandelmeel, amandelaroma en de poedersuiker.
Doe het mengsel in een spuitzak en spuit 30 toefjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak je vinger een beetje nat en druk de puntjes van de koekjes plat. Bak de bitterkoekjes in 12 min. gaar in het midden van de voorverwarmde oven.
Bitterkoekjes
Klein maar fijn, deze bitterkoekjes bevatten maar 4 ingrediënten!
null porties
65 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Splits de eieren en bewaar het eiwit. Het eigeel wordt niet gebruikt. Meng de eiwitten met het amandelmeel, amandelaroma en de poedersuiker.
Doe het mengsel in een spuitzak en spuit 30 toefjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak je vinger een beetje nat en druk de puntjes van de koekjes plat. Bak de bitterkoekjes in 12 min. gaar in het midden van de voorverwarmde oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote scharreleieren
200 g AH Vrij van gluten amandelmeel
1 tl amandelaroma
150 g poedersuiker
Dit heb je nodig
spuitzak met gladde spuitmond
bakpapier