Broodje spicy kalkoenschnitzel
Door de schnitzels zelf te kruiden, maak je ze extra spicy.
Aan de slag
Meng de Ceviche-melange met de panko op een bord. Klop in een diep bord het ei los met eventueel zout. Snijd de citroen in partjes en snijd de pistoletjes open.
Haal de schnitzels achtereenvolgens door het ei en de panko. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels in 3 min. per kant gaar en goudbruin.
Beleg de pistoletjes met de schnitzels en de rucola en halveer de broodjes. Serveer met de citroenpartjes.
Broodje spicy kalkoenschnitzel
Door de schnitzels zelf te kruiden, maak je ze extra spicy.
null personen
245 kcal
12 min. bereiden
Aan de slag
Meng de Ceviche-melange met de panko op een bord. Klop in een diep bord het ei los met eventueel zout. Snijd de citroen in partjes en snijd de pistoletjes open.
Haal de schnitzels achtereenvolgens door het ei en de panko. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels in 3 min. per kant gaar en goudbruin.
Beleg de pistoletjes met de schnitzels en de rucola en halveer de broodjes. Serveer met de citroenpartjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el Euroma by Jonnie Boer ceviche
30 g panko
1 middelgroot ei
½ citroen
2 AH Excellent verse pistoletjes artisanale wit
250 g kalkoenfiletschnitzels
1 el milde olijfolie
85 g rucola