Gratins met warm gerookte zalm
Meer dan wat noten en een beetje citroen heeft dit hoofdgerecht met aardappel en vis niet nodig.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bereid de gratins volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Leg de laatste 5 min. de zalm op de bakplaat erbij.
Hak de pecannoten grof. Snijd de citroen in partjes.
Kook ondertussen de bospeen in 10 min. beetgaar. Giet af in een vergiet. Neem de pan van het vuur en verwarm de honing in de nog warme kookpan. Voeg de bospeen weer toe.
Verdeel de zalm, de gratins en de bospeen over de borden. Bestrooi de bospeen met de gehakte noten en serveer met een partje citroen.
Gratins met warm gerookte zalm
Meer dan wat noten en een beetje citroen heeft dit hoofdgerecht met aardappel en vis niet nodig.
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bereid de gratins volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Leg de laatste 5 min. de zalm op de bakplaat erbij.
Hak de pecannoten grof. Snijd de citroen in partjes.
Kook ondertussen de bospeen in 10 min. beetgaar. Giet af in een vergiet. Neem de pan van het vuur en verwarm de honing in de nog warme kookpan. Voeg de bospeen weer toe.
Verdeel de zalm, de gratins en de bospeen over de borden. Bestrooi de bospeen met de gehakte noten en serveer met een partje citroen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g Aviko diepvries aardappelgratins met emmentaler kaas en room
250 g warm gerookte zalmstukken
25 g gezouten pecannoten
½ citroen
600 g geschilde bospenen
2 tl vloeibare honing