Shiitake-shoarma uit een gourmetpannetje
Vegan gourmetten is niet saai! Maak in je pannetje bijvoorbeeld deze vegan shoarma.
20 min. bereiden
8 ingrediënten
Aan de slag
Scheur de shiitakes elk in 4 stukken. Halveer de grote stukken. Meng de shiitake met de shoarmakruiden en olijfolie in een kom. Halveer de cherrytomaten en snijd de snoepkomkommers in plakjes. Snijd de knoflook fijn en meng met de mayonaise.
Verhit het gourmetstel. Bak ¼ van de shiitake in 5 min. goudbruin en gaar in een gourmetpannetje. Schep regelmatig om. Verwarm ondertussen de gordita op de gourmetplaat. Verwarm 5 minuten. Keer halverwege. Maak zo ook de rest van de shiitake en gordita’s.
Besmeer de gordita’s met de knoflookmayonaise. Verdeel de komkommerplakjes en tomaat erover. Verdeel de shiitake-shoarma erover.
Zo doe je dat: 3x vega gourmet
Instructievideo - 00:51 min.
Shiitake-shoarma uit een gourmetpannetje
Vegan gourmetten is niet saai! Maak in je pannetje bijvoorbeeld deze vegan shoarma.
bijgerecht
null porties
20 min. bereiden
Aan de slag
Scheur de shiitakes elk in 4 stukken. Halveer de grote stukken. Meng de shiitake met de shoarmakruiden en olijfolie in een kom. Halveer de cherrytomaten en snijd de snoepkomkommers in plakjes. Snijd de knoflook fijn en meng met de mayonaise.
Verhit het gourmetstel. Bak ¼ van de shiitake in 5 min. goudbruin en gaar in een gourmetpannetje. Schep regelmatig om. Verwarm ondertussen de gordita op de gourmetplaat. Verwarm 5 minuten. Keer halverwege. Maak zo ook de rest van de shiitake en gordita’s.
Besmeer de gordita’s met de knoflookmayonaise. Verdeel de komkommerplakjes en tomaat erover. Verdeel de shiitake-shoarma erover.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g shiitakes
½ el kruidenmix voor shoarma
3 el milde olijfolie
100 g cherrytomaten
4 snoepkomkommers
½ teen knoflook
4 el Jean Baton vegan mayonaise
4 gordita's
Dit heb je nodig
gourmetstel