Shiitake-shoarma uit een gourmetpannetje
bewaar
bewaar

Shiitake-shoarma uit een gourmetpannetje

Vegan gourmetten is niet saai! Maak in je pannetje bijvoorbeeld deze vegan shoarma.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Scheur de shiitakes elk in 4 stukken. Halveer de grote stukken. Meng de shiitake met de shoarmakruiden en olijfolie in een kom. Halveer de cherrytomaten en snijd de snoepkomkommers in plakjes. Snijd de knoflook fijn en meng met de mayonaise.

Verhit het gourmetstel. Bak ¼ van de shiitake in 5 min. goudbruin en gaar in een gourmetpannetje. Schep regelmatig om. Verwarm ondertussen de gordita op de gourmetplaat. Verwarm 5 minuten. Keer halverwege. Maak zo ook de rest van de shiitake en gordita’s.

Besmeer de gordita’s met de knoflookmayonaise. Verdeel de komkommerplakjes en tomaat erover. Verdeel de shiitake-shoarma erover.

bereidingstipDe shiitake-shoarma kan je ook heel gemakkelijk in een keer op de gourmetplaat bakken.

Zo doe je dat: 3x vega gourmet

Instructievideo - 00:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Shiitake-shoarma uit een gourmetpannetje

Vegan gourmetten is niet saai! Maak in je pannetje bijvoorbeeld deze vegan shoarma.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig