Notenbroodbruschette met uienchutney en geitenkaas
Brood mag niet ontbreken op een borrelplank. Lekker met zelfgemaakte uienchutney.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de rode uien in halve ringen. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de uien met de venkelzaad en de chilivlokken ca. 25 min. op laag vuur tot ze zacht en zoet zijn. Roer regelmatig. Voeg de appelciderazijn en de lichte basterdsuiker toe en bak nog 5 min.
Snijd ondertussen de plakken volkoren muesli notenbrood elk in 4 gelijke stukken. Leg ze op een ovenrooster en bak 10 min. in het midden van de oven. Verdeel de geitenkaas over de notenbroodbruschette en verdeel daar wat van de uienchutney over.
Notenbroodbruschette met uienchutney en geitenkaas
Brood mag niet ontbreken op een borrelplank. Lekker met zelfgemaakte uienchutney.
null porties
65 kcal
35 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de rode uien in halve ringen. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de uien met de venkelzaad en de chilivlokken ca. 25 min. op laag vuur tot ze zacht en zoet zijn. Roer regelmatig. Voeg de appelciderazijn en de lichte basterdsuiker toe en bak nog 5 min.
Snijd ondertussen de plakken volkoren muesli notenbrood elk in 4 gelijke stukken. Leg ze op een ovenrooster en bak 10 min. in het midden van de oven. Verdeel de geitenkaas over de notenbroodbruschette en verdeel daar wat van de uienchutney over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g rode uien
1 el milde olijfolie
1 tl venkelzaad
½ tl chilivlokken
3 el appelciderazijn
1 el lichte basterdsuiker
6 plakken muesli notenbrood
200 g zachte geitenkaas naturel