Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen
Geen inspiratie? Met pasta maak je iedereen blij. Extra fijn: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!
Aan de slag
Kook de tagliatelle in een ruime pan water in 7 min. beetgaar (al dente). Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten en kook de bonen de laatste 5 min. mee.
Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes en gedroogde oregano toe en bak 3 min. Voeg de carbonara (saus) toe en warm 3 min. mee (niet laten koken).
Giet de pasta en sperziebonen af en meng met de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen
Geen inspiratie? Met pasta maak je iedereen blij. Extra fijn: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle in een ruime pan water in 7 min. beetgaar (al dente). Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten en kook de bonen de laatste 5 min. mee.
Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes en gedroogde oregano toe en bak 3 min. Voeg de carbonara (saus) toe en warm 3 min. mee (niet laten koken).
Giet de pasta en sperziebonen af en meng met de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g Grand'Italia tagliatelle
600 g sperziebonen
2 middelgrote uien
2 el milde olijfolie
300 g kipfiletreepjes
½ el gedroogde oregano
400 g Grand'Italia carbonara met pancetta in pot