Romige kipcurry met rijst en sperziebonen
bewaar
bewaar

Romige kipcurry met rijst en sperziebonen

Snelle curry met rijst, groenten en kip: staat al in 10 minuutjes op tafel!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst en sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

Snijd de kip in gelijke blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 3 min. op hoog vuur goudbruin. Voeg de kokosmelk, het water en de currypoeder toe aan de kip en laat 3 min. op middelhoog vuur koken.

Voeg de sperziebonen toe aan de kipcurry. Verdeel de curry over diepe borden. Serveer met de rijst.

variatietipVega? Vervang de kipdijfilet door 375 g AH Biologisch tofu naturel. Houd dezelfde bereidingswijze aan.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige kipcurry met rijst en sperziebonen

Snelle curry met rijst, groenten en kip: staat al in 10 minuutjes op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig