Romige kipcurry met rijst en sperziebonen
Snelle curry met rijst, groenten en kip: staat al in 10 minuutjes op tafel!
Aan de slag
Kook de rijst en sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Snijd de kip in gelijke blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 3 min. op hoog vuur goudbruin. Voeg de kokosmelk, het water en de currypoeder toe aan de kip en laat 3 min. op middelhoog vuur koken.
Voeg de sperziebonen toe aan de kipcurry. Verdeel de curry over diepe borden. Serveer met de rijst.
Romige kipcurry met rijst en sperziebonen
Snelle curry met rijst, groenten en kip: staat al in 10 minuutjes op tafel!
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst en sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Snijd de kip in gelijke blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 3 min. op hoog vuur goudbruin. Voeg de kokosmelk, het water en de currypoeder toe aan de kip en laat 3 min. op middelhoog vuur koken.
Voeg de sperziebonen toe aan de kipcurry. Verdeel de curry over diepe borden. Serveer met de rijst.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g AH Biologisch zilvervliesrijst
900 g AH Biologisch diepvries sperziebonen
380 g scharrel kipdijfilets
1 el milde olijfolie
200 ml kokosmelk
150 ml kraanwater
1 el hot currypoeder