Plaattaart met pompoen, spruiten, salie en romige gorgonzola
bewaar
bewaar

Plaattaart met pompoen, spruiten, salie en romige gorgonzola

Heerlijke toppings, makkelijk, snel en lekker: plaattaart is een alledaagse favoriet.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd de salieblaadjes fijn en meng met de groente.

Rol het flammkuchendeeg uit op het bakpapier en leg op een bakplaat. Bestrijk met de groente-tomatenpuree en verdeel de groenten erover. Snijd de gormas in blokjes en verdeel erover.

Bak de plaattaart ca. 20 min. onder het midden van de oven. Snijd ondertussen de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes (julienne). Verdeel de appel over de plaattaart en snijd de taart in stukken.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Plaattaart met pompoen, spruiten, salie en romige gorgonzola

Heerlijke toppings, makkelijk, snel en lekker: plaattaart is een alledaagse favoriet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig