Romige penne met champignons en Italiaanse kaas
Lekker gerecht dat supersnel op tafel staat.
Aan de slag
Breng een pan water met zout aan de kook en kook daarin de pasta in 10 min. beetgaar. Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de roerbakmix 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Was en halveer ondertussen de tomaten. Meng voor de dressing de rest van de olie met de azijn, peper en eventueel zout. Schep ¾ van de rucola om met de tomaten en de dressing en bestrooi met de notenmix.
Snijd de kaas in stukjes. Giet de pasta af en bewaar 100 ml kookvocht.
Meng de pasta, kaas en het kookvocht door de roerbakmix. Schep de rest van de rucola erdoor en serveer met de salade.
Romige penne met champignons en Italiaanse kaas
Lekker gerecht dat supersnel op tafel staat.
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan water met zout aan de kook en kook daarin de pasta in 10 min. beetgaar. Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de roerbakmix 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Was en halveer ondertussen de tomaten. Meng voor de dressing de rest van de olie met de azijn, peper en eventueel zout. Schep ¾ van de rucola om met de tomaten en de dressing en bestrooi met de notenmix.
Snijd de kaas in stukjes. Giet de pasta af en bewaar 100 ml kookvocht.
Meng de pasta, kaas en het kookvocht door de roerbakmix. Schep de rest van de rucola erdoor en serveer met de salade.
algemeen:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne
6 el traditionele olijfolie
400 g champignonroerbakmix
250 g cherrytomaten aan de tak
2 el balsamicoazijn
75 g rucola
80 g saladenotenmix
170 g gormas kaas 70+