Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
Deze vegapasta is niet alleen superlekker, maar staat ook nog eens in een kwartier op tafel.
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de prei 4 min. op middelhoog vuur. Verkruimel de bouillontablet erboven, voeg de mascarpone toe en schep 1 min. goed om. Voeg de cognac toe en schep om. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignons 6 min. op middelhoog vuur. Draai het vuur uit en schep voorzichtig de peterselie erdoor.
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar vang 50 ml van het kookvocht op.
Meng de ravioli met de mascarponesaus en het kookvocht. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de ravioli in diepe borden en verdeel de champignons en tomaten aan de tak erover.
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
Deze vegapasta is niet alleen superlekker, maar staat ook nog eens in een kwartier op tafel.
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de prei 4 min. op middelhoog vuur. Verkruimel de bouillontablet erboven, voeg de mascarpone toe en schep 1 min. goed om. Voeg de cognac toe en schep om. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignons 6 min. op middelhoog vuur. Draai het vuur uit en schep voorzichtig de peterselie erdoor.
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar vang 50 ml van het kookvocht op.
Meng de ravioli met de mascarponesaus en het kookvocht. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de ravioli in diepe borden en verdeel de champignons en tomaten aan de tak erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
300 g gesneden prei
1 paddenstoelenbouillontablet
250 g mascarpone
50 ml cognac
20 g verse platte peterselie
400 g gesneden kastanjechampignons
500 g verse ravioli funghi porcini
250 g cherrytomaten aan de tak