Ravioli met walnoot & rucolapesto
De smaakmakers in deze 15-minuten-pasta: knoflook, champignons en rucola.
Aan de slag
Doe de walnoten, de helft van knoflook en de helft van de rucola in de keukenmachine. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van een ½ citroen en pers 1 helft uit. Voeg samen met 100 ml olie, peper en eventueel zout toe aan het mengsel in de keukenmachine en maal tot pesto. Doe in een kom. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd de rest van de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de knoflook, paddenstoelen en champignons 4 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de pasta af en schep met de rest van de rucola door de paddenstoelen. Serveer de pesto erbij.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Ravioli met walnoot & rucolapesto
De smaakmakers in deze 15-minuten-pasta: knoflook, champignons en rucola.
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de walnoten, de helft van knoflook en de helft van de rucola in de keukenmachine. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van een ½ citroen en pers 1 helft uit. Voeg samen met 100 ml olie, peper en eventueel zout toe aan het mengsel in de keukenmachine en maal tot pesto. Doe in een kom. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd de rest van de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de knoflook, paddenstoelen en champignons 4 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de pasta af en schep met de rest van de rucola door de paddenstoelen. Serveer de pesto erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
110 g ongebrande walnoten
2 tenen knoflook
125 g rucola
1 citroen
125 ml extra vierge olijfolie
250 g verse ravioli funghi porcini
200 g paddenstoelen voor pasta
200 g gesneden kastanjechampignons
Dit heb je nodig
keukenmachine