Ravioli met walnoot & rucolapesto
bewaar
bewaar

Ravioli met walnoot & rucolapesto

De smaakmakers in deze 15-minuten-pasta: knoflook, champignons en rucola.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Doe de walnoten, de helft van knoflook en de helft van de rucola in de keukenmachine. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van een ½ citroen en pers 1 helft uit. Voeg samen met 100 ml olie, peper en eventueel zout toe aan het mengsel in de keukenmachine en maal tot pesto. Doe in een kom. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Snijd de rest van de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de knoflook, paddenstoelen en champignons 4 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de pasta af en schep met de rest van de rucola door de paddenstoelen. Serveer de pesto erbij.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli met walnoot & rucolapesto

De smaakmakers in deze 15-minuten-pasta: knoflook, champignons en rucola.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig