Ravioli met paddenstoelen en pancetta
bewaar
bewaar

Ravioli met paddenstoelen en pancetta

Smaakvol pastagerecht voor door de week.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Week de funghi porcini 5 min. in heet water. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de bimi in water met zout in 4 min. beetgaar.

Snijd ondertussen de pancetta in reepjes. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de pancetta in 4 min. uit. Snipper de sjalot en snijd alleen de blaadjes van de salie in reepjes. Bak de sjalot en salie 1 min. mee. Voeg de champignons toe en bak nog 3 min. Schenk ondertussen de funghi porcini door een zeef, vang het weekvocht op. Meng de funghi porcini, crème fraîche en het vocht (25 ml per 100 g crème fraîche) door het pancettamengsel. Breng op smaak met peper.

Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep er de paddenstoelensaus op. Serveer met de bimi.

combinatietipBestrooi de ravioli met wat rucola.

Paddenstoelen schoonmaken

Instructievideo - 01:30 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli met paddenstoelen en pancetta

Smaakvol pastagerecht voor door de week.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig