Varkenshaas met gevulde ravioli, paddenstoelen & peultjes
Ravioli is een pastasoort gevuld met bijvoorbeeld ricotta en eekhoorntjesbrood.
Aan de slag
Snijd de varkenshaas in een stuk per persoon. Bestrooi aan beide kanten met peper en eventueel zout. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de varkenshaas in 12 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Snijd de salie fijn. Neem het vlees uit de pan en laat op een bord rusten onder een deksel of aluminiumfolie. Voeg de crème fraîche, de helft van de salie, de bouillontablet en het water toe aan het achtergebleven bakvet en verwarm 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.
Kook ondertussen de pasta in 6 min. beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente, knoflook en de rest van de salie 5 min. op middelhoog vuur.
Verdeel de pasta over de borden en verdeel de groente en varkenshaas erover. Verdeel de saus erover.
Varkenshaas met gevulde ravioli, paddenstoelen & peultjes
Ravioli is een pastasoort gevuld met bijvoorbeeld ricotta en eekhoorntjesbrood.
hoofdgerecht
null personen
910 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de varkenshaas in een stuk per persoon. Bestrooi aan beide kanten met peper en eventueel zout. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de varkenshaas in 12 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Snijd de salie fijn. Neem het vlees uit de pan en laat op een bord rusten onder een deksel of aluminiumfolie. Voeg de crème fraîche, de helft van de salie, de bouillontablet en het water toe aan het achtergebleven bakvet en verwarm 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.
Kook ondertussen de pasta in 6 min. beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente, knoflook en de rest van de salie 5 min. op middelhoog vuur.
Verdeel de pasta over de borden en verdeel de groente en varkenshaas erover. Verdeel de saus erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
540 g varkenshaas
4 el milde olijfolie
15 g verse salie
200 g crème fraîche
1 bospaddenstoelenbouillontablet
150 ml kraanwater
500 g verse ravioli funghi porcini
2 tenen knoflook
800 g koelverse Italiaans roerbakgroente tuinerwten, peultjes, peterselie
Dit heb je nodig
hapjespan