Gekruide rösti & wortel met een zachtgekookt eitje
Vanavond doet de oven al het werk!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190° C. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn. Meng samen met het venkelzaad, de rösti en wortelmix en verdeel gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bak ca. 30 min. in het midden van de oven.
Kook ondertussen de eieren in 6 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.
Neem de bakplaat uit de oven en verdeel de veldsla en cottage cheese in schepjes over de rösti. Leg de eihelften erop, bestrooi met (versgemalen) peper en serveer.
Gekruide rösti & wortel met een zachtgekookt eitje
Vanavond doet de oven al het werk!
hoofdgerecht
null personen
855 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190° C. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn. Meng samen met het venkelzaad, de rösti en wortelmix en verdeel gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bak ca. 30 min. in het midden van de oven.
Kook ondertussen de eieren in 6 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.
Neem de bakplaat uit de oven en verdeel de veldsla en cottage cheese in schepjes over de rösti. Leg de eihelften erop, bestrooi met (versgemalen) peper en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote uien
2 tenen knoflook
2 tl venkelzaad
1 kg gekruide rösti
600 g ovengroente wortelmix
6 el arachideolie
6 middelgrote eieren
85 g veldsla
200 g AH Biologisch cottage cheese