Geroosterde courgettecarpaccio
bewaar
bewaar

Geroosterde courgettecarpaccio

Carpaccio waar geen vlees bij komt kijken. In plaats daarvan: courgette, rucola en kaas.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Meng de kruiden met ⅔ van de olie. Snijd de courgettes in dunne plakjes. Schep de courgette om met de kruidenolie. Verdeel de plakjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. in het midden van de voorverwarmde oven gaar.

Rooster ondertussen de pijnboompitten in een pan zonder boter of olie in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Schud regelmatig. Meng de rucola met de rest van de olie.

Verdeel de courgetteplakken over de borden. Verdeel de pijnboompitten erover Verdeel de rucola over het midden van de borden en schaaf de Parmezaanse kaas erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde courgettecarpaccio

Carpaccio waar geen vlees bij komt kijken. In plaats daarvan: courgette, rucola en kaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig