Spaghetti met linzen-tomatensaus & Parmezaanse kaas
Voeg eens linzen toe aan je favoriete pastagerecht: extra lekker!
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 3 min. Voeg de gepelde tomaten, de basis voor macaroni en spaghetti en het water toe. Breek de gepelde tomaten met een pollepel in kleinere stukjes. Breng aan de kook en laat op laag vuur 5 min. met de deksel op de pan zachtjes koken.
Halveer ondertussen de cherrytomaten. Laat de linzen uitlekken in een vergiet en spoel af. Voeg samen met de tomaten de laatste 3 min. toe aan de saus. Breng op smaak met peper.
Meng de spaghetti met de saus en rasp de kaas erover.
Spaghetti met linzen-tomatensaus & Parmezaanse kaas
Voeg eens linzen toe aan je favoriete pastagerecht: extra lekker!
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 3 min. Voeg de gepelde tomaten, de basis voor macaroni en spaghetti en het water toe. Breek de gepelde tomaten met een pollepel in kleinere stukjes. Breng aan de kook en laat op laag vuur 5 min. met de deksel op de pan zachtjes koken.
Halveer ondertussen de cherrytomaten. Laat de linzen uitlekken in een vergiet en spoel af. Voeg samen met de tomaten de laatste 3 min. toe aan de saus. Breng op smaak met peper.
Meng de spaghetti met de saus en rasp de kaas erover.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
2 el traditionele olijfolie
400 g Italiaanse fijne roerbakgroente sperziebonen & rode paprika
400 g gepelde tomaten in blik
41 g Honig basis voor macaroni en spaghetti
150 ml kraanwater
250 g cherrytomaten
400 g linzen in blik
75 g Parmezaanse kaas