Sushi-omeletrolletjes to go
Verrassing! De kinderen vinden geen boterhammen in hun trommeltje, maar eirolletjes met groentevulling.
Aan de slag
Schil de gember en rasp fijn. Klop de eieren los met de sojasaus, de sesamzaadjes en de gember. Verhit steeds een beetje sesamolie in de koekenpan en bak een kleine platte omelet per persoon van het eimengsel. Laat even afkoelen.
Doe de sojabonen met de wasabi en mayonaise in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Bestrijk de omeletjes met de sojabonen-wasabipuree. Leg elk omeletje op een norivel. Verdeel de spinazie over de omeletjes, zodat de omelet overal bedekt is.
Snijd de worteltjes in even grote sticks als de rettich. Leg de worteltjes en rettich in rijen in het midden van de omelet. Rol de omelet zo strak mogelijk op. Wikkel in vershoudfolie. Snijd de omeletrolletjes voor het serveren in 2 stukken per persoon.
Sushi omeletrolletjes to go
Instructievideo - 00:35 min.
Sushi-omeletrolletjes to go
Verrassing! De kinderen vinden geen boterhammen in hun trommeltje, maar eirolletjes met groentevulling.
null personen
445 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de gember en rasp fijn. Klop de eieren los met de sojasaus, de sesamzaadjes en de gember. Verhit steeds een beetje sesamolie in de koekenpan en bak een kleine platte omelet per persoon van het eimengsel. Laat even afkoelen.
Doe de sojabonen met de wasabi en mayonaise in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Bestrijk de omeletjes met de sojabonen-wasabipuree. Leg elk omeletje op een norivel. Verdeel de spinazie over de omeletjes, zodat de omelet overal bedekt is.
Snijd de worteltjes in even grote sticks als de rettich. Leg de worteltjes en rettich in rijen in het midden van de omelet. Rol de omelet zo strak mogelijk op. Wikkel in vershoudfolie. Snijd de omeletrolletjes voor het serveren in 2 stukken per persoon.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 cm verse gember
4 middelgrote eieren
1 el Japanse sojasaus
2 tl sesamzaad
2 tl sesamolie
200 g koelverse sojabonen
1 tl wasabipasta
1 el kewpie mayonaise
4 Saitaku norivellen
50 g babyspinazie
150 g snoepgroente worteltjes
100 g snoepgroente rettich
Dit heb je nodig
staafmixer
vershoudfolie