Eenpansgerecht met rijst, paksoi en zalm
bewaar
bewaar

Eenpansgerecht met rijst, paksoi en zalm

Rijst, paksoi, gerookte zalm en kruiden: alles gaat in één pan.

20 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Schil en rasp de gember. Snijd de paksoi in repen van 2 cm. Doe de rijst, gember, misopasta, het wit van de paksoi en de kruiden in een hapjespan van ca. Ø 30 cm. Schenk het water erbij en breng aan de kook.

Laat ca. 12-13 min. zonder deksel op de pan zachtjes koken en schep af en toe om. Voeg na 6 min. de peultjes en het groen van de paksoi toe. Neem de pan van het vuur. Verdeel de zalm in stukken over de rijst. Bestrooi het gerecht met het sesamzaad.

serveertipLekker met fijngesneden bosui en verkruimelde norisnack

Eenpansgerecht met rijst, paksoi en zalm

Instructievideo - 00:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eenpansgerecht met rijst, paksoi en zalm

Rijst, paksoi, gerookte zalm en kruiden: alles gaat in één pan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig