Linzen-witlofsalade met cervelaat
bewaar
bewaar

Linzen-witlofsalade met cervelaat

Deze goedgevulde salade serveer je als brunch- of bijgerecht. Door de knapperige biet en hartige bite van cervelaat blijf je opscheppen.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de plakjes worst in stukjes van een ½ cm. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de worst in 5 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof in de lengte doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd de blaadjes in de lengte in repen van 1 cm breed.

Doe de linzen in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Laat de augurkenblokjes uitlekken, maar vang het vocht op. Meng 2 el vocht (bij 4 personen) uit het potje augurken met de olie en mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper.

Meng de sla in een schaal met het witlof, de linzen, augurk, biet en de dressing. Verkruimel de feta erboven en verdeel de cervelaat erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzen-witlofsalade met cervelaat

Deze goedgevulde salade serveer je als brunch- of bijgerecht. Door de knapperige biet en hartige bite van cervelaat blijf je opscheppen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig