Geroosterde knolselderij met linzen en hazelnoten
bewaar
bewaar

Geroosterde knolselderij met linzen en hazelnoten

Groenten, peulvruchten, noten: dit gerecht geeft je het gevoel dat je goed bezig bent!

10 min. bereiden / 15 min. oventijd / 10 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de knolselderij, snijd in plakken van 1 cm en de plakken in repen van 2 cm. Halveer de wortels in de lengte.

Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de groenten met de olie, breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster ca. 35 min. in de oven. Schep regelmatig om. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 2 min. Laat afkoelen op een bord en hak grof.

Verwarm de linzen in hun eigen vocht 3 min. op middelhoog vuur en laat uitlekken in een zeef. Snijd ondertussen de feta in kleine stukjes. Snijd de munt fijn. Verdeel de groenten en linzen over de borden. Bestrooi met de hazelnoten, feta en munt en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde knolselderij met linzen en hazelnoten

Groenten, peulvruchten, noten: dit gerecht geeft je het gevoel dat je goed bezig bent!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig