Courgette met linzen en geitenkaas
bewaar
bewaar

Courgette met linzen en geitenkaas

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de courgettes in de lengte in kwarten. Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in schuine repen van 1 cm dik. Verhit de olie in een wok en roerbak de courgette 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Doe in een schaal.

Spoel de linzen in een vergiet af onder koud stromend water. Laat uitlekken en voeg toe aan de courgette. Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne parten. Snijd de geitenkaas in blokjes. Meng de appel en kaas door de salade en besprenkel met de dressing.

bewaartipVerdubbel de receptuur als je de salade 2 dagen wilt eten. Bewaar 1 dag afgedekt in de koelkast. Besprenkel de appelpartjes met wat citroensap om verkleuren te voorkomen.
combinatietipLekker met ambachtelijk meergranenstokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Courgette met linzen en geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig