Aardappelsalade met geitenkaas
Aan de slag
Krieltjes koken volgens aanwijzingen op verpakking. Beetje laten afkoelen. Bleekselderij schoonmaken. Bladgroen apart houden, stengels in zeer smalle boogjes snijden. Kaas in stukjes snijden. Intussen bleekselderij mengen met krieltjes en dressing. Sla over 4 borden verdelen en aardappelsalade erop scheppen. Kaas erover verdelen. Selderijblaadjes en peper naar smaak erover strooien.
Aardappelsalade met geitenkaas
hoofdgerecht
null personen
337 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Krieltjes koken volgens aanwijzingen op verpakking. Beetje laten afkoelen. Bleekselderij schoonmaken. Bladgroen apart houden, stengels in zeer smalle boogjes snijden. Kaas in stukjes snijden. Intussen bleekselderij mengen met krieltjes en dressing. Sla over 4 borden verdelen en aardappelsalade erop scheppen. Kaas erover verdelen. Selderijblaadjes en peper naar smaak erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 duopak krieltjes
1 bleekselderij
200 g geitenkaas
1 bakje honing-mosterddressing
1 zak botersla