Eenpansgerecht met quinoa
Alles uit één pannetje betekent minder tijd achter het fornuis.
Aan de slag
Doe de mais en bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Doe de bonen, groenten, tomaten, quinoa en tacokruiden in de hapjespan, voeg het water toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur zonder deksel 20 min. zachtjes koken. Schep af en toe om.
Rasp ondertussen de cheddar. Meng vlak voor het serveren door de schotel. Snijd de koriander fijn en de limoen in partjes. Serveer erbij.
Eenpansgerecht met quinoa
Alles uit één pannetje betekent minder tijd achter het fornuis.
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Doe de mais en bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Doe de bonen, groenten, tomaten, quinoa en tacokruiden in de hapjespan, voeg het water toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur zonder deksel 20 min. zachtjes koken. Schep af en toe om.
Rasp ondertussen de cheddar. Meng vlak voor het serveren door de schotel. Snijd de koriander fijn en de limoen in partjes. Serveer erbij.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g maiskorrels in blik
400 g kidneybonen in blik
3 rode paprika's
800 g tomaten fijngesneden knoflook-ui in blik
300 g driekleurenquinoa
3 el Mexicaanse tacokruiden
300 ml water
125 g cheddar aan stuk
15 g verse koriander
1 limoen
Dit heb je nodig
hapjespan