Freakshake
Te veel calorieën en te veel suiker, maar te lekker om te laten staan. Dus áls je eens wilt zondigen: here is your guilty pleasure.
Aan de slag
Halveer de helft van de aardbeien en verwijder de kroontjes.
Doe het ijs, de melk, amaretto en poeder uit de espressostick in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot een dikke milkshake. Verdeel de helft over de potjes.
Verkruimel 1/3e van de lange vingers en verdeel over het milkshakemengsel. Verdeel er achtereenvolgens de helft van de mokkaboontjes, de gehalveerde aardbeien en de rest van het milkshakemengsel over. Top af met een toef slagroom, de rest van de lange vingers, de rest van de mokkaboontjes en de hele aardbeien. Steek er rietjes in en serveer met lepels.
Freakshake
Te veel calorieën en te veel suiker, maar te lekker om te laten staan. Dus áls je eens wilt zondigen: here is your guilty pleasure.
nagerecht
null personen
345 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de helft van de aardbeien en verwijder de kroontjes.
Doe het ijs, de melk, amaretto en poeder uit de espressostick in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot een dikke milkshake. Verdeel de helft over de potjes.
Verkruimel 1/3e van de lange vingers en verdeel over het milkshakemengsel. Verdeel er achtereenvolgens de helft van de mokkaboontjes, de gehalveerde aardbeien en de rest van het milkshakemengsel over. Top af met een toef slagroom, de rest van de lange vingers, de rest van de mokkaboontjes en de hele aardbeien. Steek er rietjes in en serveer met lepels.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 aardbeien
400 g AH Biologisch vanilleroomijs
50 ml melk
2 el amaretto
1 espressostick
6 lange vingers
2 el mokkaboontjes
50 g slagroom in spuitbus
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker
weckpot