Red velvet latte
bewaar
bewaar

Red velvet latte

Het beste van twee werelden in één drankje.

5 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel de espresso over de glazen.

Breng de melk in een steelpan tegen de kook aan met ⅔ van het perenrood. Klop met een garde of speciale melkschuimer tot stevig schuim. Voeg samen met het bietensap toe aan de espresso en roer door.

Verdeel de slagroom erover en besprenkel met de rest van het perenrood.

combinatietipLekker met choc chip red velvet white chocolate cookies.

Red velvet latte

Instructievideo - 00:24 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Red velvet latte

Het beste van twee werelden in één drankje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig