Libanese wraps met falafel, witte kaas en gegrilde groenten
In een wrap of in een kom? Je mag het helemaal zelf bepalen!
Aan de slag
Snijd de ui in 2 partjes per persoon. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Besprenkel de ui, paprika en aspergetips met de helft van de olie.
Verhit de grillpan en gril de ui, paprika en aspergetips apart in 3-5 min. beetgaar. Bestrooi met peper en eventueel zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de falafel 6 min. Gril de wraps een voor een 20 sec. in de grillpan. Keer halverwege.
Bestrijk elke wrap met 2 el baba anoesch. Verkruimel de witte kaas erboven en verdeel de gegrilde groenten, falafel en biet erover. Rol de wraps op en serveer direct.
Libanese wraps met falafel, witte kaas en gegrilde groenten
In een wrap of in een kom? Je mag het helemaal zelf bepalen!
bijgerecht
null personen
555 kcal
25 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Snijd de ui in 2 partjes per persoon. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Besprenkel de ui, paprika en aspergetips met de helft van de olie.
Verhit de grillpan en gril de ui, paprika en aspergetips apart in 3-5 min. beetgaar. Bestrooi met peper en eventueel zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de falafel 6 min. Gril de wraps een voor een 20 sec. in de grillpan. Keer halverwege.
Bestrijk elke wrap met 2 el baba anoesch. Verkruimel de witte kaas erboven en verdeel de gegrilde groenten, falafel en biet erover. Rol de wraps op en serveer direct.
variatietip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
1 rode paprika
100 g groene aspergetips
2 el traditionele olijfolie
213 g Garden Gourmet falafel spicy
4 Libanese wraps
200 g Maza baba anoesch
100 g witte kaas
100 g biet julienne
Dit heb je nodig
grillpan