Libanese wraps met falafel, witte kaas en gegrilde groenten
bewaar
bewaar

Libanese wraps met falafel, witte kaas en gegrilde groenten

In een wrap of in een kom? Je mag het helemaal zelf bepalen!

25 min. bereiden / 25 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in 2 partjes per persoon. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Besprenkel de ui, paprika en aspergetips met de helft van de olie.

Verhit de grillpan en gril de ui, paprika en aspergetips apart in 3-5 min. beetgaar. Bestrooi met peper en eventueel zout.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de falafel 6 min. Gril de wraps een voor een 20 sec. in de grillpan. Keer halverwege.

Bestrijk elke wrap met 2 el baba anoesch. Verkruimel de witte kaas erboven en verdeel de gegrilde groenten, falafel en biet erover. Rol de wraps op en serveer direct.

variatietipDe spicy falafel is alleen verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn-winkels of via ah.nl. Je kunt ook gewone falafel (Garden Gourmet) gebruiken.
serveertipSchik alle groenten, de falafel, baba anoesch en witte kaas in een kom. Snijd de wraps in punten, bak in olie in 2 min. knapperig en serveer apart erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Libanese wraps met falafel, witte kaas en gegrilde groenten

In een wrap of in een kom? Je mag het helemaal zelf bepalen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig