Turks brood met auberginedip, olijf en komkommer
De geroosterde smaak van aubergine in de baba ganoesch maakt van de dip een echte must-try. Perfect bij knapperig Turks brood!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C
Snijd het Turkse brood in repen van ca. 2 cm breed. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig.
Snijd de snoepkomkommer in de lengte kwarten. Verdeel samen met het geroosterde brood, de baba anoesch en de groene olijven met witte kaas over verschillende schaaltjes en serveer.
Turks brood met auberginedip, olijf en komkommer
De geroosterde smaak van aubergine in de baba ganoesch maakt van de dip een echte must-try. Perfect bij knapperig Turks brood!
null personen
410 kcal
5 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C
Snijd het Turkse brood in repen van ca. 2 cm breed. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig.
Snijd de snoepkomkommer in de lengte kwarten. Verdeel samen met het geroosterde brood, de baba anoesch en de groene olijven met witte kaas over verschillende schaaltjes en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ Turks brood
400 g snoepgroente komkommers
200 g Maza baba anoesch
165 g verse groene olijven met witte kaas
Dit heb je nodig
bakpapier