Crispy burgers
Aan de slag
Meng het gehakt met de kipkruiden en kneed het goed door elkaar. Maak 10 gelijke balletjes van het mengsel en druk ze een beetje plat.
Verhit de boter in de koekenpan. Bak de miniburgers ongeveer 4 minuten aan iedere kant.
Snij de broodjes open en besmeer ze met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften. Leg de kalkoenburgers op de broodjes en doe er lekker veel curryketchup op.
Leg op iedere burger 2 chips en zet de bovenkant van het broodje erop. Prik de vlaggetjes door de tomaatjes en zet ze op de broodjes.
Crispy burgers
null porties
213 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Meng het gehakt met de kipkruiden en kneed het goed door elkaar. Maak 10 gelijke balletjes van het mengsel en druk ze een beetje plat.
Verhit de boter in de koekenpan. Bak de miniburgers ongeveer 4 minuten aan iedere kant.
Snij de broodjes open en besmeer ze met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften. Leg de kalkoenburgers op de broodjes en doe er lekker veel curryketchup op.
Leg op iedere burger 2 chips en zet de bovenkant van het broodje erop. Prik de vlaggetjes door de tomaatjes en zet ze op de broodjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g kalkoengehakt
½ eetlepel kipkruiden
50 g boter of margarine
10 witte minibolletjes
0 mayonaise
½ zakje jonge bladsla
0 curry-ketchup
20 grote ribbelchips
10 cherrytomaatjes
Dit heb je nodig
prikkers met vlaggetje
gekleurde servetten
koekenpan met anti-aanbaklaag