Kippenlevertjes met mangochutney
Aan de slag
Levertjes in stukjes ter grootte van lepelholte snijden. Bestrooien met zout, peper, door bloem wentelen en overtollige bloem afkloppen. In koekenpan boter verhitten en levertjes in ca. 2 à 3 minuten gaarbakken. In elke lepelholte 1 theelepel chutney scheppen. Vervolgens gebakken kippenlevertje erin leggen en amuses bestrooien met geknipte tuinkers. Warm serveren.
Kippenlevertjes met mangochutney
null porties
45 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Levertjes in stukjes ter grootte van lepelholte snijden. Bestrooien met zout, peper, door bloem wentelen en overtollige bloem afkloppen. In koekenpan boter verhitten en levertjes in ca. 2 à 3 minuten gaarbakken. In elke lepelholte 1 theelepel chutney scheppen. Vervolgens gebakken kippenlevertje erin leggen en amuses bestrooien met geknipte tuinkers. Warm serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g kippenlevertjes
2 eetlepels bloem
15 g boter of margarine
10 theelepels mangochutney
1 doosje tuinkers