BBQ-salade met gegrilde meloen, amandelen en feta
Wist je dat je meloen ook kunt grillen? Lekker in een salade bij de barbecue.
Aan de slag
Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Halveer de meloen en verwijder de pitten en de draderige binnenkant. Snijd elke helft in 4 parten en verwijder de schil.
Gril de meloenparten aan beide kanten op de barbecue of in de grillpan tot er grillstrepen ontstaan. De meloen hoeft niet door en door warm te worden. Laat afkoelen. Hak de amandelen grof. Snijd de feta in blokjes.
Verdeel de rucola over een grote platte schaal. Leg de meloen erop en verdeel de feta erover. Besprenkel met de cremaceto en olijfolie en bestrooi met de amandelen.
BBQ-salade met gegrilde meloen, amandelen en feta
Wist je dat je meloen ook kunt grillen? Lekker in een salade bij de barbecue.
bijgerecht
null personen
270 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Halveer de meloen en verwijder de pitten en de draderige binnenkant. Snijd elke helft in 4 parten en verwijder de schil.
Gril de meloenparten aan beide kanten op de barbecue of in de grillpan tot er grillstrepen ontstaan. De meloen hoeft niet door en door warm te worden. Laat afkoelen. Hak de amandelen grof. Snijd de feta in blokjes.
Verdeel de rucola over een grote platte schaal. Leg de meloen erop en verdeel de feta erover. Besprenkel met de cremaceto en olijfolie en bestrooi met de amandelen.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 cantaloupemeloen
50 g gerookte amandelen
150 g feta
125 g rucola
2 el Mazzetti cremaceto
1 el extra vierge olijfolie
Dit heb je nodig
barbecue of grillpan