Tunamelt-wraps
Een keer geen vlees van de barbecue, maar wraps met tonijn en kaas: lekker!
Aan de slag
Rasp de cheddar. Snipper de rode ui. Laat de tonijn uitlekken. Laat de augurkenblokjes uitlekken.
Bestrijk de meergranenwraps met de salsa. Verdeel de cheddar, tonijn, ui en augurken over de wraps. Rol op en wikkel elke wrap in een stuk aluminiumfolie. Leg in de koelbox.
Op locatie? Leg ze eerst 7 min. met folie en dan nog 3 min. zonder folie op een hete (wegwerp)barbecue. Keer regelmatig.
Tunamelt-wraps
Een keer geen vlees van de barbecue, maar wraps met tonijn en kaas: lekker!
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de cheddar. Snipper de rode ui. Laat de tonijn uitlekken. Laat de augurkenblokjes uitlekken.
Bestrijk de meergranenwraps met de salsa. Verdeel de cheddar, tonijn, ui en augurken over de wraps. Rol op en wikkel elke wrap in een stuk aluminiumfolie. Leg in de koelbox.
Op locatie? Leg ze eerst 7 min. met folie en dan nog 3 min. zonder folie op een hete (wegwerp)barbecue. Keer regelmatig.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
210 g cheddar
1 rode ui
320 g tonijn in zonnebloemolie
100 g augurkenblokjes
8 meergranenwraps
80 g salsa mild
Dit heb je nodig
koelbox
barbecue