Wraps met kipfilethaasjes
Je eigen wrap beleggen wordt een fiesta met deze fijne Mexicaanse (kleuren)mix.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steelaanzet van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Snijd de rode uien elk in 8 parten.
Meng de paprika met de rode ui, kipfilethaasjes, Mexicaanse tacokruiden, olie en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn.
Doe de salsa in een bakje. Verdeel het kip-groentemengsel over een schaal. Garneer met de peterselie. Zet het bakje en de schaal op tafel samen met de wraps. Zo kan ieder zijn eigen wrap beleggen.
Wraps met kipfilethaasjes
Je eigen wrap beleggen wordt een fiesta met deze fijne Mexicaanse (kleuren)mix.
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steelaanzet van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Snijd de rode uien elk in 8 parten.
Meng de paprika met de rode ui, kipfilethaasjes, Mexicaanse tacokruiden, olie en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn.
Doe de salsa in een bakje. Verdeel het kip-groentemengsel over een schaal. Garneer met de peterselie. Zet het bakje en de schaal op tafel samen met de wraps. Zo kan ieder zijn eigen wrap beleggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak paprikamix
3 rode uien
450 g kipfilethaasjes
3 el Mexicaanse tacokruiden
2 el arachideolie
8 tortillawraps
15 g verse platte peterselie
150 g salsa mild
Dit heb je nodig
bakpapier