Wraps met kip, paprika en komkommersalade
bewaar
bewaar

Wraps met kip, paprika en komkommersalade

Een gezond hoofdgerecht? Zoek niet verder. Deze wraps met kip, paprika en komkommersalade zijn een succes voor elke dag van de week.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in dunne halve ringen. Snipper de helft van de rode uien en snijd de andere in halve ringen. Snijd de peterselie fijn en snijd de komkommer in blokjes van ca. een ½ cm.

Meng de komkommer met de azijn, ⅓ van de olie en de helft van de peterselie. Doe de yoghurt in een kom en meng met de gesnipperde rode ui en ⅓ van de paprikapoeder. Breng op smaak met peper.

Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip ca. 1 min. op hoog vuur. Voeg de paprika, uiringen en de rest van de paprikapoeder toe en bak nog ca. 3 min. op hoog vuur mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de rest van de peterselie erdoor.

Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd warm onder een schone theedoek.

Verdeel de kip met paprika en de helft van de komkommer over het midden van de tortilla’s, laat aan de onderkant een stukje vrij. Schep op elke tortilla 1 el yoghurt. Vouw steeds de onderkanten van de tortilla’s over de vulling, dan de zijkanten naar binnen en rol de tortilla’s verder op. Halveer en verdeel de wraps over de borden. Serveer met de rest van de yoghurtsaus en de rest van de komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraps met kip, paprika en komkommersalade

Een gezond hoofdgerecht? Zoek niet verder. Deze wraps met kip, paprika en komkommersalade zijn een succes voor elke dag van de week.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig