BBQ-worst met gegrilde romainesla en ranch-dressing
bewaar
bewaar

BBQ-worst met gegrilde romainesla en ranch-dressing

Mooi, die minikropjes sla van de barbecue.

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan met een firestarter of one minute lighter. Na 10 min. is de barbecue klaar voor gebruik. Meng ondertussen de sour cream met de mayonaise en karnemelk tot een dressing. Snijd of knip de bieslook in kleine stukjes en voeg toe.

Gril de worsten in ca. 12 min. gaar. Keer regelmatig. Snijd de kropjes sla in kwarten en gril de laatste 4 min. mee. Verdeel de worsten en sla over 4 borden. Besprenkel de sla met wat dressing. Serveer de rest van de dressing apart als frisse saus bij de worsten.

serveertipServeer er een AH XL Pastasalade pesto (schaal 550 g) bij.

BBQ-worst met gegrilde romainesla en ranchdressing

Instructievideo - 00:29 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

BBQ-worst met gegrilde romainesla en ranch-dressing

Mooi, die minikropjes sla van de barbecue.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig