BBQ-worst met gegrilde romainesla en ranch-dressing
Mooi, die minikropjes sla van de barbecue.
Aan de slag
Steek de barbecue aan met een firestarter of one minute lighter. Na 10 min. is de barbecue klaar voor gebruik. Meng ondertussen de sour cream met de mayonaise en karnemelk tot een dressing. Snijd of knip de bieslook in kleine stukjes en voeg toe.
Gril de worsten in ca. 12 min. gaar. Keer regelmatig. Snijd de kropjes sla in kwarten en gril de laatste 4 min. mee. Verdeel de worsten en sla over 4 borden. Besprenkel de sla met wat dressing. Serveer de rest van de dressing apart als frisse saus bij de worsten.
BBQ-worst met gegrilde romainesla en ranchdressing
Instructievideo - 00:29 min.
BBQ-worst met gegrilde romainesla en ranch-dressing
Mooi, die minikropjes sla van de barbecue.
hoofdgerecht
null personen
335 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan met een firestarter of one minute lighter. Na 10 min. is de barbecue klaar voor gebruik. Meng ondertussen de sour cream met de mayonaise en karnemelk tot een dressing. Snijd of knip de bieslook in kleine stukjes en voeg toe.
Gril de worsten in ca. 12 min. gaar. Keer regelmatig. Snijd de kropjes sla in kwarten en gril de laatste 4 min. mee. Verdeel de worsten en sla over 4 borden. Besprenkel de sla met wat dressing. Serveer de rest van de dressing apart als frisse saus bij de worsten.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g sour cream
3 el mayonaise
3 el karnemelk
10 g verse bieslook
4 BBQ varkensbraadworsten met kaas
4 kropjes babyromainesla
Dit heb je nodig
barbecue