Kipgehaktballetjes in pompoensaus
Of je nu iets groots te vieren hebt of niet: met deze balletjes is het sowieso feest.
Aan de slag
Draai de balletjes van het kipgehakt ter grootte van een walnoot. Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de balletjes in 5 min. op middelhoog vuur rondom bruin.
Voeg de pompoen-groentesaus toe. Vul de fles waar de saus in zat voor ⅓ met water en voeg ook toe. Breng aan de kook, roer door en laat nog 8 min. op laag vuur sudderen. Roer af en toe. Verkruimel ondertussen de feta en snijd de peterselie fijn.
Doe de balletjes met saus in een schaal en verdeel de feta en peterselie erover. Serveer met cocktailprikkers.
Kipgehaktballetjes in pompoensaus
Of je nu iets groots te vieren hebt of niet: met deze balletjes is het sowieso feest.
null personen
215 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Draai de balletjes van het kipgehakt ter grootte van een walnoot. Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de balletjes in 5 min. op middelhoog vuur rondom bruin.
Voeg de pompoen-groentesaus toe. Vul de fles waar de saus in zat voor ⅓ met water en voeg ook toe. Breng aan de kook, roer door en laat nog 8 min. op laag vuur sudderen. Roer af en toe. Verkruimel ondertussen de feta en snijd de peterselie fijn.
Doe de balletjes met saus in een schaal en verdeel de feta en peterselie erover. Serveer met cocktailprikkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g gekruid kipgehakt
480 g AH basis groentesaus pompoen
50 g feta
5 g verse peterselie